Alle categorieën

Home > Producten > lichtpunt > Zonne-straatverlichting geïntegreerd

Zonne-straatverlichting geïntegreerd

De geïntegreerde straatlantaarn op zonne-energie wordt aangedreven door een kristallijne siliciumzonnecel. De onderhoudsvrije klepgeregelde gesloten accu (colloïdale accu) Sealed Lead Acid is uitzonderlijk in het opslaan van energie. De superheldere LED-lamp wordt gebruikt als lichtbron en wordt bestuurd door een intelligente laad- en ontlaadcontroller, die de traditionele elektrische verlichting vervangt. De straatlantaarn op zonne-energie voor buiten moet zonlicht dat overdag wordt opgevangen, omzetten in elektrische energie voor opslag en vervolgens de opgeslagen elektrische energie 's nachts gebruiken als LED-verlichting.
Straatlantaarn op zonne-energie Voordelen: Geen noodzaak om kabels te leggen, geen AC-voeding, geen elektriciteitskosten; DC-voeding; lichtgevoelige bediening; goede stabiliteit, lange levensduur, hoge lichtopbrengst, eenvoudige installatie en onderhoud, hoge veiligheidsprestaties, energiebesparend, economisch en praktisch. Straatverlichting op zonne-energie wordt veel gebruikt in stedelijke hoofd- en secundaire wegen, woonwijken, fabrieken, toeristische attracties, parkeerterreinen en andere plaatsen.
Toepasselijke gelegenheden: wegen, straten, fabrieken, parkeerplaatsen, landelijke, bergachtige en afgelegen gebieden, erven, scholen, pleinen en andere buitenomgevingen. Het helpt de traditionele verlichting in huis te stimuleren tot groene LED-verlichting met nieuwe energie.

Neem contact op

Populaire categorieën